FloDus, bureau voor werving- en selectie van secretarieel personeel

Inhoud

Belangrijk nieuws

Hartelijk dank Jobfinders voor het helpen bij de werving en selectie van de secretaresse bij één van mijn klanten

FloDus is een ander werving- en selectiebureau dan de meeste bureaus: ik heb heel bewust gekozen om op uurbasis te werken. Een klant betaalt mijn gewerkte uren, niet een fee van het bruto-jaarsalaris van een geselecteerde kandidaat.

Dit betekent dat ik geen vacature móet voorzien. Ik hoef de functie niet mooier te maken dan hij is en ik kan jullie voorstellen aan mijn klanten zoals jullie zijn (met plus- én minpunten). Dat heet transparant en eerlijk werken.

Ik heb gemerkt dat mijn kandidaten hier enthousiast over zijn. Ik hoor vaak: "Wat fijn dat je eerlijk maar ook kritisch bent, dat je zegt wat je van mij vindt, dat je tips geeft, dat je duidelijk aangeeft waarom ik wel of niet geschikt ben voor een vacature, dat je me terugbelt, dat je snel reageert op mijn emails, dat FloDus een persoonlijk bureau is, dat je de voordelen maar ook de nadelen van een bedrijf uitlegt zodat ik niet voor verrassingen kom te staan".

Besef je goed: een kandidaat is voor mij net zo belangrijk als een klant want zonder jullie kan FloDus niet bestaan.